1. Anasayfa
  2. Duyuru

SCÜ Yönetim Bilişim Sistemleri Kulübü Web Sitesi Yayında!

0

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Kulübü Web Sitesi artık yayında!

Kulüp web sitemiz yayın hayatına başladı. Web sitemizde Yönetim Bilişim Sistemleri’yle ilgili konular başta olmak üzere rehberler, tavsiyeler, teknik makaleler ve köşe yazıları da yayınlanacak. Öte yandan teknoloji gündemini de siz üyelerimizle bir araya getirmek istiyoruz, bu sebeple teknoloji bülteni şeklinde haftalık olarak güncellenen yazı dizisi de yayınlayacağız.

Ayrıca kulübümüze üye olmak için artık web sitemizde yer alan YBSCÜ’ye Üye Ol” formunu doldurmanız yeterli. Üye olduktan sonra kısa süre içerisinde WhatsApp topluluğuna alınacağınızı da belirtelim.

Bu oluşuma içerik olarak katkı sağlamak isterseniz konuyla ilgili olarak İletişim formundan bize ulaşabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
    be_endim
    Beğendim